Inscriptionari auto

Autocolantele auto se gasesc intr-o mare diverisitate de culori si modele. Autocolantele pe baza de vinil se aplica extreme de usor si au diverse tematici. Ele au marimi customizabile. Sunt realizate din vinyl pentru exterior si au o durabilitate de cativa ani. Se aplica extrem de usor pe vehicule inclusiv pe geamuri si orice suprafata neteda. De asemenea autocolantele auto se indeparteaza cu usurinta cand v-ati plicitisit de ele. Va vom prezenta in continuare ce pasi trebuie urmati la aplicarea autocolantelor de dimensiuni mici :

Pasul 1
Curata foarte bine suprafata pe care vrei sa aplici autocolantul. Apoi pozitioaneaza autocolantul in locul in care doresti sa il lipesti. Pune o bucatica de banda adeziva transperenta pentru a-l fixa. Un mic sfat este sa nu lipesti autocolantul in conditii extreme de frig sau sau caldura. Pasul 2
Ridica usor autocolantul si dezlipeste stratul protector. Ai grija sa nu dezlipesti si banda adeziva transparenta.

Pasul 3 Cu atentie preseaza autocolantul cu un card de credit sau ceva lucios

Pasul 4
Asteapta cateva minute si apoi cu grija dezlipeste stratul de protectie al autocolantului auto. Daca cumva autocolantul incepe sa se dezlipeasca repeta pasul 3.

Sfaturi pentru lipirea autocolantelor mari

Pasul 1
Curatati intreaga suprafata cu atentie. Masurati intai si apoi amplasati autocolantul in locul dorit pentru a va asigura ca se incadreaza bine. Lipeste autocolantul cu o bucata de banda adeziva transparenta pentru a ii pastra pozitia.

Pasul 2
Ridica usor autocolantul si indeparteaza stratul de hartie alba de pe partea posterioara a acestuia. Ai grija sa nu indepartezi si banda adeziva. Tine departe partea inferioara a autocolantului pentru a-l impiedica sa se lipeasca de suprafata .

Pasul 3 Incet coboara autocolantul si preseaza-l cu o carte de credit sau ceva similar. Incepe de la mijloc si mergi spre partile exterioare. Cu miscari ferme freaca autocolantul pentru a fi sigur cu nu raman bule de aer.

Pasul 4
Asteapta cateva minute si dezlipeste stratul de protectie la un unghi inclinat. Foloseste un ac pentru a sparge eventualele bule de aer si elimina aerul prin presare.